Autosloperij koopt sloopauto voor hoogste prijs

Ontvang gratis en vrijblijvend een bod!

Autosloperij die een goed bod doet op jouw auto met schade of sloopauto, vind je hier via autoverkopen247. Helaas komt aan elk autoleven een einde. Is je voertuig betrokken geraakt bij een ongeluk, aanrijding of gewoon door ouderdom niet meer geschikt om mee op de openbare weg te rijden? Dan is jouw voertuig een sloopauto. Als jij je 2dehandse auto wilt verkopen aan een autosloperij, wil je er natuurlijk de beste prijs voor krijgen.


Ons platform koopt alle soorten en merken voertuigen, ongeacht de status: schadeauto, sloopauto, 2dehandse auto, auto zonder APK ( keuring en/of papieren), oude bedrijfsvoertuigen, auto met kapotte motor, etc.. Onze service biedt een uitgebreid betrouwbaar netwerk aan RWD erkende autohandelaren, autosloperijen en voertuig inkopers verspreid over heel Nederland. En maak daarbij zorgeloos gebruik van onze gratis ophaal service.

Snel en simpel je sloopauto aan een autosloperij

Een sloopauto verkopen via de reguliere weg brengt een hoop administrative rompslomp met zich mee. Mede door het platform van autoverkopen247 behoord dat nu tot verleden tijd. Meld jouw sloopauto aan middels het online aanmeldformulier. Het zijn slechts enkele vragen en de rest regelen wij. Er wordt binnen 24 uur contact opgenomen door een van onze medewerkers.

Autosloperij met gratis ophaalservice

Onze opkopers, oftewel autosloperijen, zitten verspreid door heel Nederland. Jouw sloopauto hoef je tegenwoordig niet te verkopen aan de dichtstbijzijnde autosloperij, maar juist aan de sloperij die het beste bod uitbrengt. En dat is mooi, want iedereen wil zoveel mogelijk winst halen uit de verkoop van zijn 2dehandse auto. Wj bieden een service waarbij gratis jouw sloopauto wordt opgehaald.


  Kenteken
  Achter- Voornaam
  E-mail
  Telefoonnummer
  Opmerkingen (optioneel)


  Vrijblijvend aanmelden

  Je kunt je voertuig gratis en vrijblijvend aanmelden en via het platform van autoverkopen247 verkoop je gegarandeerd elk voertuig. En ongeacht welke schade je auto heeft opgelopen. Vrij logisch, want sloopauto’s worden ook ingekocht. Het platform is gebruiksvriendelijk en in een paar stappen sta jij in contact met autosloperijen door heel Nederland. Ons auto inkoopsysteem is snel en doeltreffend. Jij regelt het in slechts enkele stappen:

  BINNEN 24 UUR JE AUTO VERKOCHT
  Voer jouw kenteken in. 5000 dealers kunnen een bod doen op jouw auto. Ontvang het hoogste bod. Gratis en vrijblijvend!

  1

  Vrijblijvend aanmelden
  2

  Wij vinden de hoogste prijs
  3

  Zorgeloos verkocht

  Waarom een autosloperij via autoverkopen247

  Wij zijn jaren lang actief in de autosloperij branch, waardoor we een netwerk van betrouwbare autosloperijen hebben weten op te bouwen. De autosloperijen doen allemaal een goed bod op jouw sloopauto, waardoor jij auto nog binnen 24 uur verkocht kan hebben. We hebben een aantal voordelen voor je op een rij gezet:

  • Aanmelding is geheel gratis en vrijblijvend
  • Een erkend RDW autosloperij
  • Direct cash (of via bank)
  • Gratis ophaalservice
  • Verzekerd van een goed bod

  Schadeauto’s verkopen en geen ophaalkosten

  Het aanmelden van je schadeauto is geheel gratis en er wordt binnen 24 uur telefonisch contact met je opgenomen. Als je akkoord gaat met het bod wat je geboden krijgt, is in principe je auto verkocht. Zo simpel gaat het en wij regelen verder alles voor je. Na jouw bevestiging plannen wij direct een afspraak in om je schadeauto gratis in op te halen. Onze ophaaldienst is kosteloos, je hoeft er dus niets voor te betalen. Je verkoopt je auto zonder onverwachts bijkomende kosten, en dat is wel zo prettig. Het bod op je 2dehandse auto blijft hierdoor het meest winstgevend.

  Sloopauto verkopen aan een erkend RDW demontage bedrijf

  Het is verstandig je sloopauto te verkopen aan een erkend RDW autosloperij. In Nederland mogen sloopauto’s enkel worden gedemonteerd door RDW erkende autosloperijen. Daarnaast zorgen ze ervoor dat je RDW-kentekenregistratie van jouw motorvoertuig wordt beëindigd. De tenaamstelling wordt hiermee beëindigt en word jij als voormalig auto-eigenaar gevrijwaard van alle bijbehorende voertuig verplichtingen. Kies dus voor een betrouwbare autosloperij via autoverkopen247.

  Het inkopen van vele merken en soorten auto’s

  Alle soorten en merken sloopauto’s kunnen via ons platform worden aangemeld, van zowel bedrijven als de particulier. Elk voertuig met ernstige schade of total loss verklaart krijgen wij verkocht. Een auto zonder APK keuring, zonder papieren en/of voor de autosloperij.

  Het maakt niet uit waar we jouw sloopauto moeten ophalen. We halen voertuigen voor de autosloperij door heel Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Arnhem, Enschede, Haarlemmermeer, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Zwolle, Zoetermeer, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Dordrecht, Ede, Alphen a/d Rijn, Westland, Alkmaar, Emmen, Delft