AUTO VERKOPEN VOOR DE HOOGSTE PRIJS

Ontvang gratis en vrijblijvend een bod!

Wil jij je auto verkopen? Dat kan zorgeloos via autoverkopen247.nl. Want bij ons ben je verzekerd van het allerbeste bod op jouw voertuig. Via ons platform kun je alle soorten (bedrijfs)voertuigen en merken te koop aanbieden.


Ons platform koopt alle soorten en merken voertuigen, ongeacht de status: schadeauto, sloopauto, 2dehandse auto, auto zonder APK ( keuring en/of papieren), oude bedrijfsvoertuigen, auto met kapotte motor, etc.. Onze service biedt een uitgebreid betrouwbaar netwerk aan RWD erkende autohandelaren, autosloperijen en voertuig inkopers verspreid over heel Nederland. En maak daarbij zorgeloos gebruik van onze gratis ophaal service.

Snel en simpel je auto verkopen

Jij wilt je auto snel, simpel en op zorgeloze manier verkopen. Dat begrijpen wij als professioneel autobedrijf maar al te goed. Wij nodigen je daarom van harte uit om gebruik te maken van: voertuigen verkoop platform. Meld jouw auto aan op het platform door slechts enkele vragen te beantwoorden. Binnen 24 uur na aanmelding van je auto wordt er telefonisch contact opgenomen door één van onze medewerkers. Het enige wat jij hoeft te doen is dus een korte aanmelding en wij regelen de rest.  Kenteken
  Achter- Voornaam
  E-mail
  Telefoonnummer
  Opmerkingen (optioneel)


  Vrijblijvend aanmelden

  Een 2de hands auto verkopen doe je via autoverkopen247.nl. De voertuigen opkopers willen maar al te graag jouw aangemelde auto(s) inkopen tegen een scherp tarief. Wat je kan verwachten is dat je binnen 24 uur een eerlijk bod op jouw auto krijgt. Ons platform is een snelle en doeltreffende manier om je auto te verkopen. Een auto verkopen via autoverkopen247 gebeurt slechts in enkele stappen:

  BINNEN 24 UUR JE AUTO VERKOCHT
  Voer jouw kenteken in. 5000 dealers kunnen een bod doen op jouw auto. Ontvang het hoogste bod. Gratis en vrijblijvend!

  1

  Vrijblijvend aanmelden
  2

  Wij vinden de hoogste prijs
  3

  Zorgeloos verkocht

  Waarom je auto verkopen via autoverkopen247.nl?

  Wij zijn al vele jaren actief in het inkopen van auto’s. Mede daardoor hebben wij een uitgebreid netwerk door geheel Nederland met betrouwbare handelaren kunnen opbouwen. Autodealers kunnen een bod doen op jouw auto die jij via ons platform zonder teveel gedoe te koop zet. We hebben een aantal voordelen voor je op een rij gezet: Aanmelding is geheel gratis (en vrijblijvend), erkend autobedrijf, direct cash (of via bank), gratis ophaalservice, snel, simpel en verzekerd van een goed bod.

  Auto verkopen geheel gratis en geen ophaalkosten

  Na het gratis en vrijblijvend aanmelden wordt er binnen 24 uur telefonsich contact met je opgenomen. Nadat je akkoord bent gegaan met het beste bod en een overeenstemming hebt bereikt, plannen we direct een afspraak voor het inkopen van je voertuig in. Jouw auto verkopen gebeurt via ons geheel gratis en daarbij is onze ophaaldienst geheel kosteloos. Dat betekend een gegarandeerd eerlijk en waardig bod op jouw auto, geheel vrij van oplopende kosten.

  Auto verkopen aan erkende dealer

  Waarom een auto verkopen via een RDW-erkende dealer?

  Dit heeft te maken met de administratieve rompslomp die een handelaar uithanden neemt. En daarbij duurt pariculiere autoverkoop relatief lang, terwijl de kosten qua wegenbelasting en autoverzekering doorlopen. In Nederland mogen schade- en sloopauto’s uitsluitend worden gesloopt door RDW-erkende demontagebedrijven. Zo zorgen wij er onder andere voor dat je RDW-kentekenregistratie van jouw motorvoertuig wordt beëindigd. De tenaamstelling wordt hiermee beëindigt en word jij als voormalig auto-eigenaar gevrijwaard van alle bijbehorende voertuig verplichtingen. Kies dus altijd voor een RDW erkend autobedrijf.

  Het inkopen van vele merken en soorten auto’s

  Wij kopen voertuigen in van zowel particulieren als bedrijven. Voertuigen met verlopen keuring, terreinwagens, wagens met veel kilometers, 4×4 wagens, noem het maar op. Het inkopen van je auto doen we ongeacht de huidige status. Wij kopen (ons platform) namelijk ook auto’s in voor de sloperij, zonder APK keuring en/of papieren.